Začátek roku 2019

21. březen 2019

Jaro už je definitivně tady, tak si společně pojďme zavzpomínat, jaká byla zima a jak začal rok 2019 u nás ve škole.

Začátek roku 2019Začátek roku 2019

Po vánočních prázdninách jsme všichni přišli odpočinutí a aby nás energie neopustila, rozhodli jsme se zpříjemnit si každé pondělí vtipem. Na facebooku se rozběhla Joke Contest, soutěž obrázkových vtipů, které nám dodávají naši studenti. Nejen že se dobře zasmějeme, ale na konci každého měsíce vyhlašujeme vtipem měsíce ten vtip, který získal nejvíce lajků, a jeho odesílatele odměňujeme příjemnými cenami...

Lednem jsme se prosmáli až k vysvědčení (po kterém se mnozí možná už tolik nesmáli), pololetním prázdninám a především k Helen Doron Night, kdy se někteří odvážlivci rozhodli strávit noc v naší škole. Všichni z toho vyšli v pořádku a veselí, a to včetně lektorů Lucky, Ádi, Ládi a Bětky.

Uprostřed naší horlivé přípravy na zkoušky Cambridge, které už se nevyhnutelně blíží, jsme si před jarními prázdninami udělali výlet do kina. Zatímco teenové šli vycvičit draka, ženy z dospěláckých kurzů si šly zaběhat maraton. Ačkoli jsme si to moc užili, při cvičení draka nezůstalo ani jedno oko suché a spotřebovali jsme velké množství kapesníčků - z běhání maratonu bohužel nemáme zprávy.

A protože nuda nás nebaví, během března se účastníme pěvecké soutěže. Jde o soutěž, která se koná k 15. výročí Helen Doron v České republice. Naše dětí se přihlásily, aby zazpívaly své oblíbené písničky z kurzů. Pokud chcete, ještě máte možnost si je poslechnout a podpořit - soutěž trvá až do 15. dubna.

https://www.youtube.com/channel/UCJI7C23osAd9OysIDZFMk4Q/playlists